Nytt på salongen

Covid-19 anpassningar

I dessa svåra tider gör vi på salongen vårat bästa för att du ska känna dig trygg att komma till oss och fixa frisyren. Nu när vi återigen fått striktare restriktioner anpassar vi oss på salongen, vi fortsätter att hålla oss hemma vid sjukdomssymptom vilket vi även ber er kunder att göra. Vi på salongen förhåller oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss uppdaterade på utvecklingen. 

Tills vidare ber vi er som har en bokad tid att i möjligaste mån inte ta med er vänner eller familj till salongen då vi vill hålla antalet på salongen så få som möjligt. I framtiden ser vi gärna att ni kan ta med en kompis och ha en trevlig stund men i nuläget måste vi tyvärr prioritera annorlunda för att minska smittspridningen. 

På salongen jobbar vi för att skapa en miljö där du som kund kan känna dig trygg. Salongen är numera utrustad med Active Pure technology vilket är en anordning som renar luft och ytor och har bevisad motverkande effekt på Covid-19. Vi arbetar även mycket med att hålla samtliga ytor och redskap rena genom att desinficera så ofta som möjligt samt att personalen håller god handhygien.

 

För att du som kund ska känna dig trygg hos oss erbjuder vi bland annat följande:

- Munskydd eller visir används av frisörer vid samtliga behandlingar - vi ser gärna att även du som kund använder munskydd om du har möjlighet. 

- Klippning utomhus 

- Hembesök

- Endast 2 frisörer i lokalen samtidigt vissa söndagar (endast förbokning)

- Utökade öppettider 07.00-21.00 (endast förbokning)

Hoppas vi ses snart //Gänget på Hår & Sånt

 

Vi välkomnar nu Alice till salongen. Alice är trainee och arbetar hos oss för att utvecklas inom frisöryrket inför framtiden. Eftersom hon är nyutbildad kan behandlingar ta något längre tid hos henne, därför utförs de till elevpriser, dessa finner ni i bokningslistan precis som med övriga bokningar. 

Postadress
Hår & Sånt Butiken
Ålstensgatan 15
167 65 Bromma

 

Öppettider

Mån - Fre:   10.00 - 18.00
Lördag:        10.00 - 15.00
Söndag:       Stängt

Kontakta oss

Telefon: 08 25 79 96
Mailadress:
info@harbutiken.se

(Notera att det ej går att boka eller avboka tider via mail)

Finns det andra tider att boka? 

Efter överenskommelse finns även möjlighet att boka tid från 08.00-22.00 ett par dagar i veckan. Ring oss på 08-257996.